Καλάθι Αγορών
Το καλάθι αγορών είναι άδειο!
Αναζήτηση

ARTHRITIS CREME (ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ TIΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΥΕΣ) 250ml

ARTHRITIS CREME (ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ TIΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΥΕΣ) 250ml
Κατασκευαστής: CREVIL COSMETICS
Κωδικός Προϊόντος: CVL1824
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 19,00€ 14,25€
Χωρίς ΦΠΑ: 11,59€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό
Σύγκριση

ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ TIΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΥΕΣ

Ιδανική για: 

  •      Πόνο στις αρθρώσεις
  •      Πιασίματα και μυϊκούς πόνους 
  •      Τενοντίτιδα, καρπιαίο σωλήνα
  •      Πόνο στην μέση και στους ώμους από καταπόνηση
  •      Κουρασμένα και βαρειά πόδια 

Συστατικά: Petrolatum, Menthol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Methyl Salicylate, Pinus Sylvestris (Pine needle) Oil, Cinnamomum Camphora Root Oil Ενεργά συστατικά: κουμαρίνη, μενθόλη, έλαιο από ευκάλυπτο και πευκοβελόνες, σαλυκιλικό οξύ, λάδι καμφοράς, κουμαρίνη 

 

 

ΜΕΝΘΟΛΗ
Η μενθόλη είναι ένα τερπενοειδές που βρίσκεται στα αιθέρια έλαια της οικογένειας της μέντας (Mentha ssp.). Η μενθόλη χρησιμοποιείται για την ανακούφιση των μυϊκών πόνων και τα διαστρέματα.

 

 

ΕΛΑΙΟ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΥ
Το έλαιο ευκάλυπτου, εκτός από την γνωστή χρήση του ως αντισηπτικό και βλεννολυτικό σε αναπνευστικές λοιμώξεις, άσθμα κ.ά., μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε περιπτώσεις αρθρίτιδας, μυικούς πόνους, ως αντιρρευματικό, αντιφλεγμονώδες και στις νευραλγίες.

 

 

ΜΕΘΥΛΟ - ΣΑΛΙΚΥΛΙΚΟ ΟΞΥ (ΑΠΟ ΓΩΛΘΕΡΙΑ)
Το μεθυλο-σαλικυλικό οξύ είναι ένας οργανικός εστέρας ο οποίος παράγεται φυσικά από διάφορα φυτά. Πρώτη απομόνωση έγινε το 1948 από το φυτό Γωλθέρια, από έναν Γάλλο χημικό ο οποίος το προσδιόρισε ως εστέρα σαλικυλικού οξέος και μεθανόλης. Το μεθυλο-σαλικυλικό οξύ έχει διάφορες χρήσεις, μεταξύ αυτών χρησιμοποιείται και στη θεραπεία μυικού και αρθρικού πόνου. Συγκεκριμένα φαίνεται να δουλεύει καλύτερα στον οξύ πόνο σε σχέση με τον χρόνιο πόνο.

 

 ΕΛΑΙΟ ΠΕΥΚΟΒΕΛΟΝΑΣ
Το έλαιο πεύκου διαθέτει αντισηπτικές και επουλωτικές ιδιότητες, ταυτόχρονα ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους

 

 ΚΑΜΦΟΡΕΛΑΙΟ
Άσπρη, κρυσταλλική ουσία που λαμβάνεται από τις ρίζες και το ξύλο του καμφορόδεντρου (Cinnamomum camphora L.). Η πατρίδα του είναι η Ασία και φυτρώνει στη Ιαπωνία, την Ταϊβάν και τη Κίνα. Έχει καταπραϋντική και ταυτόχρονα  τονωτική δράση, όπως και αντισηπτικές ιδιότητες. Το καμφορέλαιο είναι ιδανικό για μασάζ όταν έχετε προβλήματα στις αρθρώσεις - αρθρίτιδα, ρευματισμό, μετατραυματικές καταστάσεις (κατάγματα, εξαρθρώσεις, μώλωπες).

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:



Floating Facebook Widget