ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ ΥΓΡΟ ΧΕΡΙΩΝ

Το απολυμαντικό χεριών της VioGenesis είναι ένα αλκοολούχο διάλυμα που προορίζεται για τοπική εφαρμογή στα χέρια χωρίς την προσθήκη νερού. Η περιεκτικότητα σε αιθυλική αλκοόλη είναι στο 78%. Περιέχει ενυδατικούς παράγοντες για τη φροντίδα του δέρματος (D-πανθενόλη, γλυκερόλη και προπανοδιόλη). Το απολυμαντικό χεριών της VioGenesis δεν περιέχει χρώμα ή άλλες χρωστικές ουσίες, δεν έχει άρωμα και έχει άριστη συμβατότητα με το δέρμα. Μετά τη δράση του, τα ενεργά απολυμαντικά συστατικά που διαθέτει εξατμίζονται πλήρως ενώ τα φυσικά περιποιητικά συστατικά ενυδατώνουν και προστατεύουν το δέρμα.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και πολλοί Διεθνείς και Εθνικοί Οργανισμοί προτείνουν την υγιεινή των χεριών ως ένα ουσιαστικό και απαραίτητο μέτρο πρόληψης της μεταφοράς παθογόνων μικροβίων.

 

Συστατικό
Περιεκτικότητα
Αιθυλική Αλκοόλη 78,00%
Νερό 19,50%
Προπανοδιόλη 0,50%
Γλυκερίνη 1,50%
D – Πανθενόλη 0,50%

 

Ιδιότητες συστατικών:

Η Αιθυλική Αλκοόλη σε γενικές γραμμές έχει βρεθεί ότι εξουδετερώνει αποτελεσματικά πολλά είδη παθογόνων μικροοργανισμών, συμπεριλαμβανομένων ιών και βακτηρίων. Αυτό επιτυγχάνεται με ένα φαινόμενο που λέγεται αποδιάταξη πρωτεϊνών. Η αποδιάταξη έχει ως συνέπεια να αδρανοποιούνται οι πρωτεΐνες των παθογόνων και αυτά να καταστρέφονται.

Η Πανθενόλη είναι παράγωγο της βιταμίνης Β5 με εξαιρετικές καλλυντικές ιδιότητες. Ενυδατώνει σε βάθος, επιταχύνει τη δημιουργία νέων κυττάρων και κάνει το δέρμα απαλό και λείο, έχοντας παράλληλα και αποδεδειγμένη καταπραϋντική δράση.

Η Γλυκερίνη πέραν του ότι αποτελεί ένα φυσικό διαλύτη χρησιμοποιείται ευρέως από την καλλυντική βιομηχανία λόγω της υγραντικής και υγροσκοπικής της ιδιότητας ως συστατικό. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να ελκύει την υγρασία στο δέρμα καθώς και να αποθηκεύει νερό από τον περιβάλλοντα αέρα, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στην επιφάνεια της επιδερμίδας να είναι πιο ενυδατωμένη.

Η Προπανοδιόλη ως συστατικό χρησιμοποιείται ως σταθεροποιητικός παράγοντας σε διαλύματα έχοντας παράλληλα και ήπια ενυδατική δράση.

 

Οδηγίες χρήσης:

• Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα. Όταν αρχίσετε να τρίβετε τα χέρια σας με το απολυμαντικό πρέπει να καλυφθούν όλες οι επιφάνειές τους συµπεριλαµβανοµένων των περιοχών ανάμεσα στα δάχτυλα και τις κοιλότητες των νυχιών.

• Τρίψτε τα χέρια σας έως ότου στεγνώσουν. Συνήθως χρειάζονται περίπου 20 δευτερόλεπτα για να στεγνώσει το απολυμαντικό.

• Μην ξεβγάλετε τα χέρια σας και μην τα στεγνώσετε πριν στεγνώσει μόνο του το απολυμαντικό. Κάτι τέτοιο παρεμποδίζει την απολυμαντική δράση του.

• Μην σαπουνίζετε τα χέρια σας ΜΕΤΑ τη χρήση του απολυμαντικού. Αν τα χέρια σας δεν είναι καθαρά, πρέπει πρώτα να τα σαπουνίσετε και ύστερα να εφαρμόσετε το απολυμαντικό.

 

Πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες και προφυλάξεις.

•    Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλη, η πολλαπλή εφαρμογή πιθανόν να προκαλέσει ξηροδερμία, ξεφλούδισµα, ερύθημα, ένταση, φαγούρα.

•    Σε περίπτωση από του στόµατος κατάποσης μεγάλων ποσοτήτων του αλκοολούχου διαλύματος, συμπτώματα δηλητηρίασης που οφείλονται στην αλκοόλη ενδέχεται να παρουσιαστούν. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε άμεσα έναν ιατρό ή μεταβείτε στο πλησιέστερο νοσοκομείο / κέντρο υγείας.

Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777

•    Αποτελεί ελαφρώς εύφλεκτο υλικό. Να αποφεύγετε η χρήση του κοντά σε εστίες θερμότητας και η έκθεση του σε υψηλές θερμοκρασίες και στον ήλιο.

•    Να διατηρείται και να αποθηκεύεται σε σκιερό και δροσερό περιβάλλον μακριά από παιδιά.

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ALCOHOL HAND LIQUID (ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ ΥΓΡΟ ΧΕΡΙΩΝ) 250ml

ALCOHOL HAND LIQUID (ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ ΥΓΡΟ ΧΕΡΙΩΝ) 500ml
Διατηρούμε το βάρος μας…Επενδύουμε στην υγεία μας!

Η κρίση του κορωνοϊού έχει επιβάλει ουσιαστικές αλλαγές στην καθημερινότητα μας. Οι συνήθειες μας, και ο τρόπος σκέψης με τον οποίο ο οργανισμός μας ανταποκρίνεται στις νέες προκλήσεις, έχουν αλλάξει ριζικά.

Είναι στο χέρι μας να μετατρέψουμε αυτή τη πολυδιάστατη κρίση σε ευκαιρία!

 

Είναι μια μοναδική ευκαιρία να επενδύσουμε στην ψυχική και σωματική μας υγεία.

Σίγουρα η πολυτέλεια χρόνου που μας δίνεται εγκυμονεί κινδύνους στον τρόπο που διαχειριζόμαστε την διατροφή μας καθώς είμαστε πιο επιρρεπείς σε διατροφικές «ατασθαλίες».

Οι διατροφικές συμβουλές που δίδονται από ειδικούς συνηγορούν σε δίαιτες με χαμηλό θερμιδικό δείκτη, μείωση κορεσμένων λιπαρών, πλούσια διατροφή σε λαχανικά και φρούτα, μειωμένη ζάχαρη και αλάτι. Η καθημερινή δυνατότητα διατήρησης ενός τέτοιου διαιτολογίου σαφώς και δεν είναι εύκολη για τους περισσότερους.

Εμείς έχουμε επιλέξει για εσάς προτάσεις που θα μπορέσουν να είναι σύμμαχοι της διατροφής σας για την περίοδο της καραντίνας που διανύουμε, και να συμβάλουμε έμμεσα στη διατήρηση της υγείας του οργανισμού σας.

 

  1. HEALTHY DETOX: Συνδυασμός εκχυλισμάτων βοτάνων, αντιοξειδωτικών ουσιών και βιταμινών. Ενισχύει την απέκκριση τοξινών από τον οργανισμό. Ενισχύει διατροφικά τον μεταβολισμό. Ιδανικό για υτταροπροστασία και αύξηση των καύσεων του λίπους.
  2. ALPHA – CYCLODEXTRIN PLUS: Ενισχύει και προάγει τα φυσιολογικά επίπεδα καταβολισμού του λίπους καθώς και του υγιούς μεταβολισμού.
  3. ACETYL-L-CARNITINE: Η ακέτυλο-L-καρνιτίνη έχει ενεργό ρόλο στην αντιοξειδωτική δράση των κυττάρων, καθώς βελτιώνει τη μεταφορά των θρεπτικών συστατικών στα μιτοχόνδρια και την αποβολή των τοξινών.

 

Ωστόσο απαρέγκλιτο κανόνα αποτελεί ο συνδυασμός της υγιεινής διατροφής με την σωστή σωματική άσκηση.

 

Με αυτό υπόψη, το υπουργείο Υγείας εξέδωσε 20σέλιδο οδηγό σωματικής άσκησης στο σπίτι που μπορείτε να ακολουθήσετε όσο διαρκούν τα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού. Με βασική προτεραιότητα τη διατήρηση υγιών επιπέδων σωματικής δραστηριότητας και σύνθημα το «Μένουμε Σπίτι αλλά… Μένουμε Σωματικά Δραστήριοι και Τρεφόμαστε Υγιεινά», δίνονται πρακτικές οδηγίες για τους τρόπους μείωσης της καθιστικής δραστηριότητας κατά τη διάρκεια παραμονής στο σπίτι. «Η έλλειψη τακτικής σωματικής δραστηριότητας και η καθιστική ζωή επηρεάζει την υγεία, την ευεξία και την ποιότητα ζωής των ατόμων. Όμως η σωματική δραστηριότητα είναι εφικτό να διατηρηθεί ακόμα και κατά τη διάρκεια του περιορισμού της κυκλοφορίας χωρίς ειδικό εξοπλισμό και σε περιορισμένο χώρο», σημειώνει το υπουργείο Υγείας. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) συστήνει συνολικά μέσα στην εβδομάδα σωματική δραστηριότητα μέτριας έντασης διάρκειας 150 λεπτών (που ισοδυναμούν με περίπου 30 λεπτά την ημέρα τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας) ή υψηλής έντασης διάρκειας 75 λεπτών ή συνδυασμό αυτών.

 

Σας παραθέτουμε την ιστοσελίδα του υπουργείου Υγείας στην οποία γίνεται και η αναφορά:

https://www.moh.gov.gr/articles/health/dieythynsh-dhmosias-ygieinhs/metra-prolhpshs-enanti-koronoioy-sars-cov-2/7031-systaseis-anaforika-me-th-diatrofh-kai-th-swmatikh-drasthriothta-kata-th-diarkeia-toy-periorismoy-ths-kykloforias

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ACETYL-L-CARNITINE (ΑΚΕΤΥΛΟ-L-ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ) 60caps

ALPHA – CYCLODEXTRIN PLUS (ΑΛΦΑ – ΚΥΚΛΟΔΕΞΤΡΙΝΗ) 60tabs

HEALTHY DETOX (ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΜΕΙΓΜΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ) 500ml
Προστατευτικές μάσκες προσώπου

Με αφορμή την αντιμετώπιση των δύσκολων καταστάσεων που βιώνει το τρέχον διάστημα και η χώρα μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των φαρμακευτικών προϊόντων, συμπληρωμάτων διατροφής και τροφίμων για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, επέκτεινε τη δραστηριότητά της προκειμένου να καλύψει την επείγουσα απαιτούμενη ζήτηση σε προστατευτικές μάσκες προσώπου.

Οι τύποι μασκών που προσφέρει η εταιρεία μας είναι:

  • 3 PLY FACE MASK
  • ΚΝ 95-01
  • FFP2

Tα προϊόντα μας είναι ελεγμένα, καταχωρημένα και πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας και ελέγχου.

Ως κάτωθι μπορείτε να δείτε τα απαραίτητα πιστοποιητικά καθώς και φωτογραφικό υλικό των προϊόντων.

3 PLY FACE MASK

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

ΚΝ95-01

FFP2

JTNDY2VudGVyJTNFJTNDaSUyMGNsYXNzJTNEJTIyZmFzJTIwZmEtZmlsZS1wZGYlMjIlMjBzdHlsZSUzRCUyMmZvbnQtc2l6ZSUzQTIwcHglM0Jjb2xvciUzQXJlZCUzQiUyMiUzRSUzQyUyRmklM0UlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyRndwLWNvbnRlbnQlMkZ1cGxvYWRzJTJGMjAyMCUyRjA0JTJGRkZQMi1DZXJ0aWZpY2F0ZS5wZGYlMjIlMjB0YXJnZXQlM0QlMjJfYmxhbmslMjIlM0UlQ0UlOTQlQ0UlQjUlQ0UlQUYlQ0YlODQlQ0UlQjUlMjAlQ0YlODQlQ0UlQkYlMjBQREYlMjAlQ0YlODQlQ0UlQkYlQ0YlODUlMjAlQ0YlODAlQ0YlODElQ0UlQkYlQ0YlOEElQ0YlOEMlQ0UlQkQlQ0YlODQlQ0UlQkYlQ0YlODIlMjAtJTIwRkZQMiUyMEZBQ0UlMjBNQVNLJTNDJTJGYSUzRSUzQyUyRmNlbnRlciUzRSUwQSUwQSUwQSUwQSUwQSUwQQ==JTNDY2VudGVyJTNFJTNDaSUyMGNsYXNzJTNEJTIyZmFzJTIwZmEtZmlsZS1wZGYlMjJzdHlsZSUzRCUyMmZvbnQtc2l6ZSUzQTIwcHglM0Jjb2xvciUzQXJlZCUzQiUyMiUzRSUzQyUyRmklM0UlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyRndwLWNvbnRlbnQlMkZ1cGxvYWRzJTJGMjAyMCUyRjA0JTJGRkZQMi1mYWNlLW1hc2sucGRmJTIyJTIwdGFyZ2V0JTNEJTIyX2JsYW5rJTIyJTNFJTIwJUNFJTk0JUNFJUI1JUNFJUFGJUNGJTg0JUNFJUI1JTIwJUNGJTg0JUNFJUJGJTIwUERGJTIwJUNGJTg0JUNFJUJGJUNGJTg1JTIwJUNGJTgwJUNGJTgxJUNFJUJGJUNGJThBJUNGJThDJUNFJUJEJUNGJTg0JUNFJUJGJUNGJTgyJTIwLSUyMEZGUDIlMjBDRVJUSUZJQ0FURSUzQyUyRmElM0UlM0MlMkZjZW50ZXIlM0U=
Μένουμε σπίτι…Παραμένουμε υγιείς!

Διανύοντας μια περίοδο του χρόνου με έξαρση των ιώσεων, το ανοσοποιητικό μας σύστημα αντιμετωπίζει καθημερινά πολλές προκλήσεις. Η ενίσχυση και η θωράκιση ενός υγιούς ανοσοποιητικού αποτελεί σημαντική προτεραιότητα.

Η VioGenesis σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε από την ποικιλία των βιταμινών C, αυτή που ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας.

Για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας και τη χρήση τους, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, μπορείτε να καλείτε καθημερινά 09:00 – 17:00 στο 2102844000.

Συμπλήρωμα διατροφής

Βιταμίνη C μη όξινης μορφής ενισχυμένη με κουερσετίνη, άλφα λιποϊκό οξύ και πανίσχυρα αντιοξειδωτικά

Ενίσχυση Τ-Κυττάρων, μακροφάγων

Μοναδικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες

Αρωγός του ανοσοποιητικού συστήματος σε λοιμώξεις, μετεγχειρητικά, καπνιστές και αθλητές

Συμπλήρωμα διατροφής

Ανά δισκίο αποδίδει 1000mg βιταμίνης C με την μορφή ασκορβικού ασβεστίου

Βιταμίνη C μη όξινης μορφής σε δισκία.

Ενίσχυση Τ- Κυττάρων, μακροφάγων.

Αρωγός του ανοσοποιητικού συστήματος σε λοιμώξεις, μετεγχειρητικά, καπνιστές και αθλητές.

Συμπλήρωμα διατροφής

Βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) βραδείας αποδέσμευσης με ρουτίνη και ψευδάργυρο.

Εξασφάλιση παροχής βιταμίνης C στον οργανισμό για 12 ώρες.

Υψηλές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Αρωγός του ανοσοποιητικού συστήματος σε λοιμώξεις, μετεγχειρητικά, καπνιστές και αθλητές.
Η πρόταση της VioGenesis για αυτόν το χειμώνα

Θέλετε να ενισχύσετε και να θωρακίσετε το ανοσοποιητικό σας εν όψει των ιογενών λοιμώξεων, του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης;

Τα συμπληρώματα διατροφής της Viogenesis σας δίνουν την δυνατότητα να επιλέξετε βάση των αναγκών σας.

Συμπλήρωμα διατροφής

Άοσμο εχκύλισμα μαύρου σκόρδου, Wasabi και κουρκουμά.

Αποτελεί καινοτόμος φόρμουλα για την διατροφική ενίσχυση του οργανισμού σε επίπεδο ανοσοποιητικού και καρδιαγγειακού.

Συμβάλει διατροφικά στην αντιική και αντιμικροβιακή θωράκιση του οργανισμού.

Συμπλήρωμα διατροφής

Βιολογικό πρωτόγαλα σε κάψουλες

Βάση βιβλιογραφίας η σύνθεση του αποτελείται από ανοσοσφαιρίνες, αυξητικούς παράγοντες, αμινοξέα και σειρά πλούσιων θρεπτικών συστατικών.

Εξαιρετικές αντιικές ιδιότητες. Πλούσιο σε τελομεράση. Ιδανικό για άτομα με ανοσολογικές ανάγκες και υψηλές αθλητικές απαιτήσεις.

Συμπλήρωμα διατροφής

Σταθεροποιημένη L-Γλουταθειόνη σε πρόδρομη και απορροφήσιμη μορφή

Ισχυρές αντιοξειδοτικές ιδιότητες

Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος

Συμπλήρωμα διατροφής

Βιταμίνη C μη όξινης μορφής ενισχυμένη με κουερσετίνη, άλφα λιποϊκό οξύ και πανίσχυρα αντιοξειδωτικά

Ενίσχυση Τ-Κυττάρων, μακροφάγων

Μοναδικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες

Αρωγός του ανοσοποιητικού συστήματος σε λοιμώξεις, μετεγχειρητικά, καπνιστές και αθλητές

Συμπλήρωμα διατροφής

Βιταμίνη D3 σε δισκία βραδείας αποδέσμευσης

Ενισχυμένη με βιταμίνη C και ψευδάργυρο

Προάγει την απορρόφηση του ασβεστίου και φωσφόρου στα οστά

Ενισχύει και ρυθμίζει την απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος
1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εθνοφαρμακολογίας

Η VIOGENESIS – VGS HELLAS S.A., με συνέπεια απέναντι στις επιστημονικές εξελίξεις, και πιστή στο ανθρωποκεντρικό ιδεώδες της, ανακοινώνει την συμμετοχή της στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εθνοφαρμακολογίας που θα λάβει χώρα στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών στις 11 με 13 Οκτωβρίου 2019. Στόχος της παρουσίας μας η ανταλλαγή απόψεων και η ανάδειξη χρήσης φυσικών μεθόδων και προϊόντων για την διατήρηση της υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ VIOGENESIS 21/03/2019

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη συμμετοχή της φαρμακευτικής εταιρείας VIOGENESIS – VGS HELLAS S.A. στην Hellas Pharm 2019, η οποία πραγματοποιήθηκε και φέτος στον χώρο της Helexpo.

Στο Φαρμακευτικό Συνέδριο – Έκθεση Hellas Pharm, που εφέτος συμπλήρωνε τα 20 του χρόνια, η Viogenesis είχε την ευκαιρία να ενημερώσει για την γκάμα των προϊόντων της μεγάλο αριθμό φαρμακοποιών από όλη την Ελλάδα αλλά και πολλούς επαγγελματίες υγείας που προσήλθαν στην έκθεση, παρουσιάζοντας τις καινοτομίες και τη βοήθεια που προσφέρουν σε θέματα υγείας και πρόληψης.

Αξίζει να σημειωθεί πώς ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσε η προοπτική ενίσχυσης των επαγγελματιών υγείας με ένα ακόμα “όπλο” στην φαρέτρα τους. Πρόκειται για μια νέα κατηγορία που αφορούν σε διατητικά πρωτόκολλα με προσέγγιση σε κατηγορίες ασθενών που βάση ευρωπαϊκής οδηγίας ορίζεται ώς: “Τρόφιμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς” (Τροφοφάρμακα). Πρόκειται για μια ακόμη καινοτομία της εταιρείας μας VioGenesis.

Τα προϊόντα της Viogenesis τα τελευταία χρόνια έχουν προσδώσει προστιθέμενη αξία στον χώρο της υγείας τόσο στον φαρμακοποιό, όσο και στον ασθενή.

Σε μία εποχή που ο χώρος του φαρμακείου αντιμετωπίζει μεγάλη πίεση, από την δραματική μείωση της δημόσιας φαρμακευτικής δαπάνης, την σταδιακή είσοδο των super-market στις κατηγορίες των OTC καθώς και τις ανεξέλεγκτες εμπορικές διαστάσεις στο χώρο του διαδυκτιακού εμπορίου (e-shops), η VioGenesis στέκεται αρωγός δίπλα στον φαρμακοποιό και τους επαγγελματίες υγείας με προϊόντα υψηλής ποιότητος, που αποδεδειγμένα δίνουν κατόπιν κλινικών μελετών ειδικά πρωτοκολα ισορροπημένης δίαιτας, συμβάλοντας στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων και σεβομένη πάντα τις οικονομκές δυσκολίες των καιρών.