Η VioGenesis στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας
Γνώση, καινοτομία και συνεργασία, για μια σύγχρονη διατροφική υποστήριξη.
Η VioGenesis συμμετείχε στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας, που πραγματοποιήθηκε στις 4–6 Δεκεμβρίου 2025, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, υπό την οργάνωση της Ένωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔΔΕ).

Το συνέδριο αποτελεί τον κορυφαίο θεσμό για την επιστημονική κοινότητα της διατροφής στη χώρα, συγκεντρώνοντας ειδικούς, επαγγελματίες υγείας, ερευνητές και φοιτητές από όλη την Ελλάδα. Η VioGenesis έδωσε δυναμικό «παρών» με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, παρουσιάζοντας νέα προϊόντα, επιστημονικές καινοτομίες και ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης του οργανισμού μέσω συμπληρωμάτων διατροφής υψηλής ποιότητας.
Στη διάρκεια του συνεδρίου, η ομάδα της VioGenesis είχε την ευκαιρία:
🔹 Να συζητήσει με επαγγελματίες υγείας για τις σύγχρονες ανάγκες.
🔹 Να ακούσει τα επιστημονικά ερωτήματα και τις ανάγκες των ειδικών, συμβάλλοντας σε έναν γόνιμο διάλογο γύρω από τον ρόλο των συμπληρωμάτων στη διατροφική υποστήριξη.



🔹 Να παρουσιάσει νέες τεχνολογίες απορρόφησης και βιοδιαθεσιμότητας (όπως λιποσωμιακές μορφές και συνένζυμα).


Με γνώμονα τις αξίες της ποιότητας, επιστημονικής τεκμηρίωσης και καινοτομίας, η VioGenesis συνεχίζει να επενδύει σε προϊόντα που στηρίζονται σε κλινική έρευνα, σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής και αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα.



📌 Η VioGenesis παραμένει δίπλα στην επιστημονική κοινότητα, στηρίζοντας ενεργά την εξέλιξη της διατροφικής επιστήμης στην Ελλάδα.









